curion

Wat is Curion?
Zeker zijn!

Curion is al sinds de jaren zeventig toonaangevend in afvoerende incontinentiematerialen.
De Curion-producten staan bekend om hun gebruikszekerheid en gemak.


Om het leven van uw cliënten met incontinentie gemakkelijker en aangenamer te maken, biedt Curion een compleet pakket afvoerende incontinentiesystemen. Van het juiste type katheter tot en met de urinezak die het beste bij de problematiek van uw cliënt past. Voor gebruik thuis, maar ook voor zorginstellingen en ziekenhuizen.

Door continue afstemming met zorgprofessionals en gebruikers beschikken we over een uitgekiend en telkens geactualiseerd productenpakket dat voldoet aan de allerhoogste eisen. Met als nieuwste aanvulling de CuriFlush blaasspoelvloeistoffen en CuriCat gecoate afnamekatheters.

Curion biedt u alles wat u als professional mag verwachten. En meer! Zo bieden we naast moderne hulpmiddelen óók intensieve ondersteuning en informatievoorziening. Of het nu gaat om het aanbieden van ondersteunende (voorlichtings)materialen, informatie over de laatste ontwikkelingen in de markt of advies over het rationaliseren van uw assortiment.

De gespecialiseerd verpleegkundigen van de Informatielijn: 0800-022 82 33 helpen u graag verder en brengen u desgewenst in contact met onze productspecialisten. Aarzel niet contact op te nemen!

Curion is een merk van Medeco.

0800-022 82 82
Realisatie: Cosly.com - arbeidsmediation