banner

Ondersteunende producten

Huidverzorging bij incontinentie


Een goed verzorgde huid voelt prettig aan én is van groot belang voor uw gezondheid. Een belangrijke functie van uw huid is namelijk dat hij u beschermt tegen allerlei invloeden van buitenaf. Een beschadigde huid is kwetsbaar en bacteriën kunnen makkelijk binnendringen. Goede verzorging houdt de huid - en daarmee de bescherming van uw lichaam - intact.

De producten van Klinion Personal Care zijn ontwikkeld voor de huid die bij incontinentie extra wordt belast.

Denk hierbij aan de speciale verzorging die nodig is bij ontlastingsincontinentie. Wash en Cream Foam is bij uitstek geschikt is om resten ontlasting te verwijderen en de huid direct te reinigen. Natuurlijk zonder dat de huid geïrriteerd raakt.Ga hier naar onze digitale catalogus e-base.

Handhygiëne
Bij het gebruik van katheters en urinezakken verdient handhygiëne extra aandacht. De urinewegen zijn namelijk heel gevoelig voor infecties. Daarom is het belangrijk om vóór en na aanleggen of wisselen van incontinentiemateriaal de handen goed te wassen. Gebruik daarbij professionele producten en let op de juiste wijze van handreiniging.

Wij adviseren u uw handen na het reinigen in te smeren met een enigszins vettende crème, die de beschermde functie van de huid ondersteunt. De producten van Klinion Personal Care zijn speciaal ontwikkeld voor de huid die bij incontinentie extra wordt belast.

Hand Cream van Klinion Personal Care
Deze enigszins vette crème verzorgt en beschermt de handen. Het hoofdbestanddeel is melkserum, verwerkt in de producten via een gepatenteerd proces. Dit maakt de Klinion Personal Care Hand Cream uniek. Het grote voordeel van melkserum is dat het vrijwel dezelfde eigenschappen heeft als de huid. De huid behoudt hierdoor zijn eigen beschermende werking.

Ga hier naar onze digitale catalogus e-base.

0800-022 82 82


Wondverzorging

Klinion Mesitran
L-Mesitran antibacteriële wondzalf (honing) is speciaal bedoeld voor behandeling en verzorging van de insteekopening.
Ga hier naar onze digitale catalogus e-base.

Splitgaas
Met HG Draincompres hydrofiel gaas splitcompres kunt u de insteekopening van diverse soorten drains en suprapubische katheters afdekken.
Ga hier naar onze digitale catalogus e-base.Realisatie: Cosly.com - arbeidsmediation