banner

Handige links

 

 

1. Algemeen

Mediq Medeco
Dankzij de Curion afvoerende incontinentiesystemen en de Absorin absorberende incontinentiematerialen heeft Mediq Medeco op iedere vraag een passend antwoord. Dit complete assortiment is uniek in Nederland.

MedBIS catalogus
Catalogus met een compleet overzicht van alle producten van Medeco.

Medische encyclopedie
In de medische encyclopedie kunt u via het menselijk lichaam de duizenden bestanden met ziektes, klachten en geneesmiddelen raadplegen.

Absorin
Hier vindt u algemene informatie over het merk Absorin en een overzicht van Finette-verbanden voor licht urineverlies.

Absorin
Hier vindt u algemene informatie over het merk Absorin en een overzicht van Absorin-producten, comfortabele en discrete verbanden voor matig urineverlies.

Absorin
Hier vindt u algemene informatie over het merk Absorin en een overzicht van Absorin-producten, comfortabele en discrete verbanden voor zwaar urineverlies.

2. Alles over incontinentie

Incontinentienet
Deze site wil het taboe rondom incontinentie doorbreken en mensen samenbrengen om informatie en ervaringen uit te wisselen.

Alles over urologie
Informatie en persoonlijke verhalen over urologische aandoeningen, van bedplassen en blaasontsteking tot prostaatkanker.

incontinentie.pagina.nl
De startpagina met een overzicht van alle sites over incontinentie.

Urine-incontinentie.nl
Urine-incontinentie.nl heeft als belangrijkste doelstelling de patiënt en zijn familie of vrienden zo uitvoerig mogelijk te informeren over oorzaken van urine-incontinentie en methoden om dit op te lossen.

Katheteriseren
Informatieve site over katheteriseren van de blaas. Op deze site gemaakt door een ervaringsdeskundige vind je veel over blaaskatheters, intermitterend katheteriseren, verblijfskatheters en meer. Tevens een forum met tips, vragen en antwoorden van gebruikers.


3. Patiëntenverenigingen

Maag Lever Darm Stichting
Maag Lever Darm Stichting heeft onder andere informatie (en brochures) over ontlastingsincontinentie, prolaps, rectokèle en het spastisch bekkenbodem syndroom. Daarnaast heeft de MLDS een informatielijn, waar u naartoe kunt bellen of mailen met al uw medische vragen.

MS Web
Een website met uitgebreide informatie over de ziekte multiple sclerose, maar vooral ook een website waar mensen met MS samenkomen om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

MS Vereniging Nederland
De officiële website van de vereniging voor mensen met MS en hun betrokkenen.

Stichting Bekkenbodem Patienten (SBP)
De officiële website van de Stichting Bekkenbodem Patiënten. Dit is een belangenvereniging van en voor patiënten met klachten als gevolg van onvoldoende of slecht functioneren van de bekkenbodem.

Dwarslaesie Organisatie Nederland
Dwarslaesie Organisatie Nederland geeft op haar website algemene informatie over dwarslaesie en laat sitebezoekers hun mening en ideeën naar voren te brengen over alle onderwerpen die met dwarslaesie te maken hebben.

Interstitiële Cystitis Patiëntenvereniging (ICP)
De officiële website van de interstitiële cystitis patiëntenbeweging. De ICP behartigt de belangen van mensen met interstitiële cystitis (IC) of blaaspijnsyndroom in relatie tot hun ziekte.

Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek
De officiële website van de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Het genootschap heeft als doel voorwaarden te scheppen voor een goede kwaliteit van fysiotherapeutische zorg.
 

Realisatie: Cosly.com - arbeidsmediation